20.05.2024 07:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Українська спецслужба вшанувала пам'ять Гії Гонгадзе

16 вересня 2009 року в Києві на будівлі СБУ майоріли стрічки в пам\'ять журналісту Гонгадзе.

Брифінг, який відбувся у будівлі Служби за результатами оперативно-службової діяльності розпочався хвилиною мовчання по загиблому Георгію Гонгадзе, який залишається у пам\'яті кожного співробітника української спецслужби. Хотілося б відзначити, що СБУ докладає максимум зусиль для розслідування вбивства відомого журналіста, не кажучи про те, що за керівництва Валентина Наливайченка було затримано ключового фігуранта у даній справі – генерала міліції Олексія Пукача, котрий на сьогодні дає свідчення прокуратурі.

Нагадаємо, що Валентин Наливайченко неодноразово висловлював своє переконання свобода слова в Україні та захист прав журналістів – це невід\'ємна частина демократичного курсу країни та наближеності до високих європейських стандартів народовладдя.

В останній час Служба безпеки України демонструє значний прорив на шляху до відкритості і це в значній мірі продемонстровано гуманітарними проектами української спецслужби, яка, демонструючи значні успіхи у подоланні таких ганебних явищ, як корупція, контрабанда, особливо тяжкі економічні злочини та ознаки сепаратизму, втім, успішно реалізовує ухвалений Главою держави курс на відкриття справжньої української історії.

Маємо сподіватися, що саме за сприяння СБУ слідство у справі загиблого журналіста Георгія Гонгадзе буде доведено до логічного завершення і на лаві підсудних опиняться дійсні замовники та підбурювачі цього резонансного злочин.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-09-2009 9:55 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100