20.05.2024 06:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд заборонив приватизацію ВАТ «Одеський припортовий завод»

Окружний адміністративний суд м. Києва заборонив вживати будь-які заходи щодо приватизації ВАТ \"Одеський припортовий завод\". Про це заявила член СПУ, екс-глава Фонду державного майна України (ФДМУ) Валентина Семенюк-Самсоненко.

 

Як повідомили у прес-службі СПУ, В.Семенюк-Самсоненко сказала, що рішення суд прийняв як запобіжні засоби у справі за її позовом про зупинку приватизації цього підприємства.

 

\"Я вітаю це рішення суду, яке не тільки справедливе, але й сміливе у суті, враховуючи тиск з боку людей Прем\'єра на суди. Я вітаю те, що і в Секретаріаті Президента дійшли висновку, що приватизація Одеського припортового заводу не відповідає національним інтересам України\", — вказала , зокрема, В.Семенюк-Самсоненко.

 

Нагадаємо, раніше Президент України Віктор Ющенко зупинив приватизацію ОПЗ. Про це йдетсья в Указі глави держави N747/2009 про припинення дії положення розпорядження Кабінету Міністрів N1517-р від 3 грудня 2008 року.

 

31 серпня 2009 року В.Семенюк-Самсоненко подала до Окружного адміністративного суду м. Києва позов з вимогою зупинити приватизацію ТОВ \"Одеський припортовий завод\" як незаконну.

 

15 липня 2009 року ФДМУ оголосив конкурс про продаж 99, 567% акцій ВАТ \"Одеський припортовий завод\". Стартова ціна — 4 млрд.грн. Конкурс за планами Кабміну і ФДМУ має відбутися 29 вересня цього року.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-09-2009 15:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100