20.04.2024 16:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ефименко и другие клоуны

Я всегда знал, что в нашей стране с коррупцией борются жулики двух категорий: в погонах и без. Первые представляют всевозможные силовые структуры, вторые – многочисленные общественные организации, созданные или для информационного обеспечения рейдерства или для отмывания украденных первой категорией денег. Как оказалось, спектр борцов с коррупцией несколько шире. Оказывается, этим делом у нас занимаются еще и городские сумасшедшие.

Вчера в редакционную почту пришло письмо, которое не могло не позабавить. Заголовочек письма был следующим: «Президент України під руку з Головою комітету по боротьбі з корупцією Едуардом Єфіменком».

А далее шел следующий текст: «Президент України під руку з Головою комітету по боротьбі з корупцією Едуардом Єфіменком (ФОТО): 

http://www.komitet-k.org.ua/?p=170

Президент України Віктор Ющенко побажав, щоб Комітет по боротьбі з корупцією під патронатом Генерального прокурора України продовжував боротися захищаючи Українську Державу.

На зустріч з Президентом України Голову Комітету супроводжували — Перший Заступник Голови Комітету Мирослав Іванчук та Прес-секретар Голови Комітету Володимир Мозговий

Голова Комітету по боротьбі з корупцією Едуард Єфіменко разом з Генеральним прокурором України Олександром Медведьком (ФОТО): 

http://www.komitet-k.org.ua/?p=162 

 

ФОТОАЛЬБОМ КОМІТЕТУ ПО БОРОТЬБІ З КОРУПЦІЄЮ: 

http://www.komitet-k.org.ua/?page_id=99 


—~—~–––~—~–-~––––~––-~—~–-~
Власник цього повідомлення – КОМІТЕТ ПО БОРОТЬБІ З КОРУПЦІЄЮ. http://www.komitet-k.org.ua/
Щоб підписатися, будь-ласка, зайдіть на http://www.komitet-k.org.ua/?page_id=33

Президент України під руку з Головою комітету по боротьбі з корупцією Едуардом Єфіменком

Опубликовано в: Новини — admin 11:26
\"\"

Президент України під руку з Головою комітету

 

Президент України Віктор Ющенко побажав, щоб Комітет по боротьбі з корупцією під патронатом Генерального прокурора України продовжував боротися захищаючи Українську Державу.

\"\"

Іванчук Єфіменко Мозговий

 

На зустріч з Президентом України Голову Комітету супроводжували — Перший Заступник Голови Комітету Мирослав Іванчук та Прес-секретар Голови Комітету Володимир Мозговий

Едуард Єфіменко разом з Генеральним прокурором України Олександром Медведьком

Опубликовано в: Новини — admin 10:15
\"Голова

Голова Комітету по боротьбі з корупцією Едуард Єфіменко разом з Генеральним прокурором України Олександром Медведьком

 



Трогательно, не правда ли? «Президент Украины под руку» с каким-то Ефименко. Потом – рядом с Медведько. Видно, что у чувака реальное хобби – фотографироваться с известными людьми. Для чего? Наверное, чтобы кого-нибудь «разводить». А может он как баба Параска, просто тащится. Не знаю. Знаю одно, что одного взгляда на сайт этого «комитета» достаточно для того, чтобы определить, что его владельцы по-меньшей мере неадекватны.

Но парадокс заключается в том, что этот самый Ефименко таки действительно встречается с Президентом, с Генпрокурором, а временный глава СБУ Валентин Наливайченко его вводит в Общественный совет при СБУ.

Цитируем еще одно сообщение «комитета»: «15 травня 2008 р. на засіданні “круглого столу” (у Службі безпеки України) неурядових українських та міжнародних організацій з питань протидії корупції у рамках Міжвідомчої робочої групи з питань протидії корупції Голова всеукраїнської громадської організації “Комітет по боротьбі з корупцією в органах державної влади, правоохоронних органах, прокуратурі та судах” Едуард Єфіменко запропонував створити в усіх областях України Громадські ради при обласних управліннях Служби безпеки України та подарував в.о. Голови СБУ Валентину Наливайченку інформаційні антикорупційні плакати Комітету по боротьбі з корупцією та футболку власної розробки з портретом Президента України та написом “USCH! The BEST!” й від Комітету по боротьбі з корупцією запропонував допомогу Службі безпеки України. В.о. Голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко зі свого боку запросив Голову Комітету по боротьбі з корупцією Едуарда Єфіменка увійти до складу Громадської ради при Службі безпеки України на що Едуард Єфіменко подякував й сказав, що заява для цього уже готова. Також, Валентин Наливайченко зазначив, що обов’язково буде налагоджена співпраця регіональних структур СБУ з відділеннями Комітету по боротьбі з корупцією по областях та підкреслив: “Це буде КЛЮЧ до УСПІХУ”.
Прес-секретар Голови Правління
Комітету по боротьбі з корупцією Володимир Мозговий»

 

 

Ну не торжество ли гуманизма? Когда люди с конкретными тараканами в голове встречаются с Президентом, возглавляют общественные организации и вообще, живут полноценной политической жизнью. Европа должна просто обзавидоваться. Они там у себя борются за то, чтобы сумасшедшие реально в правах с нормальными людьми уравнялись, а у нас психи уже давно стали общественными деятелями. И наверняка тот же Ефименко еще и депутатом станет. У нас ведь медкомиссию перед выборами проходить не нужно.

Впрочем, чему собственно удивляться. Какая борьба с коррупцией – такие и организации.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-09-2009 12:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100