3.05.2024 22:50 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко відродила темники на Дніпропетровській ОДТРК

18 вересня на Дніпропетровській ОДТРК відбувся прямий ефір за участю прем\'єр- міністра України Юлії Тимошенко.

Запитання голові Кабміну озвучував (це слово тут видається найбільш підходящим) Володимир Гончар – головний редактор \"Вестника Кривбасса\", депутат Криворізької міської ради від БЮТ. При цьому в титрах невідомий досі дніпропетровському глядачеві достойник був представлений \"журналістом Володимиром Гончаром\", про інші його регалії \"чомусь\" сором\'язливо промовчали.

Таким чином гостя студії надійно убезпечилася від будь-яких гострих, незручних для себе запитань.

Приміром, ось як звучало з вуст журналіста В. Гончара одне з них:

\"Коли Ви стали прем\'єр-міністром України, Ваші соратники дуже раділи і, можливо, чи не найменше з них – ваша тітка Антоніна Ульяхіна. Коли я, ставлячи їй запитання, запитав, \"чому так?\", вона сказала: \"Боже мій, якби ви знали, яка це каторжна робота\". У зв\'язку з цим хотілося б запитати: Ви не шкодуєте, що в\'язалися в це, що пішли? Адже тоді кризи не було і ніхто не думав, що все так буде?\".

На це Юлія Володимирівна відповіла:

\"Будь-який прем\'єр не хотів би бути на посаді у час такої нищівної кризи. Мені, як нормальній людині важко тримати штурвал, коли кожен крутить його куди хоче. Але я думаю – це не є випадковістю, що наша нечисленна команда прийшла до влади у цей період, бо існують слова: \"Господь не по силах хреста не дає\". Я думаю, що я мусила опинитися у цей час у цьому місці і з цими випробуваннями. Робота шахтарів є каторжною, але все одно існують цілі династії шахтарів\".

Отже Володимир Гончар провів ефір так, ніби відпрацьовуав перед лідеркою Блоку Юлії Тимошенко свій депутатський мандат і підтримуваний цією політичною силою соціальний статус.

Причиною того, що замість журналіста ДОДТРК був задіяний В.Гончар, в прес-службі обласного БЮТу називають відсутність на телерадіокомпанії... чоловіка-журналіста, який би вільно володів українською мовою. Саме тому, за словами офіційного джерела, у терміновому порядку Гончар і був доставлений з Кривого Рогу. Що називається, \"хочете – вірте\".

Протягом програми також демонструвалися записані на відеоплівку запитання від громадян. Цікаво, що люди зверталися до голови уряду з приміщень, в яких була присутня партійна символіка БЮТу: в кадрі з\'являлися то біло-червоні наклейки на комп\'ютерах і меблях, то маленькі синьо-жовто-червоні настільні прапорці, то, на задньому плані (як на фото) – великі партійні стяги \"Батьківщини\".

Найбільш вживаним прем\'єркою словом, що лунало з її вуст протягом передачі, за традицією, було \"просто\" – кількість вживання \"паразита\" обраховувалася десятками разів.

Та, на жаль, від того складне становище глядачів ані трохи не попростішало.

Взагалі, передача стала яскравим прикладом самодискредитації журналістської професії й проявом неповаги з боку Юлії Тимошенко до глядачів – громадян країни, бо інакше ніж профанацією таке \"шоу\" назвати не можна.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-09-2009 12:23 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100