20.05.2024 14:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович: Тимошенко веде до тоталітаризму

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович називає заборону критикувати дії уряду та прем’єр-міністра наступом на свободу слова і поверненням до тоталітаризму.

\"Цими днями стався безпрецедентний випадок – за допомогою підконтрольного суду влада заборонила критикувати дії уряду та прем’єр-міністра в усіх засобах масової інформації та в рекламі\", — заявив Янукович.

Цей факт викликає у нього \"глибоку стурбованість за долю демократії і свободи слова в Україні\", повідомляє прес-служба Партії регіонів.

\"Намагання Юлії Тимошенко заборонити критику дій уряду, який вона очолює, та її власні промахи – це перший крок до повернення тоталітарної системи\", — вважає Янукович.

\"Це спроба за допомогою підконтрольних судів та репресивних органів відновити цензуру та взяти під повний контроль інформаційну сферу\", — впевнений він.

Лідер \"регіоналів\" наголосив, що Україна будує громадянське суспільство і \"треба визнати – уже немало зроблено на цьому шляху\".

\"Політики, які диктують цьому суспільству заборону плюралізму думок, заборону відкритого висловлювання оцінок роботи уряду і найвищих посадових осіб – небезпечні для суспільства і для майбутнього України\", — заявляє він.

\"Вони несуть у собі загрозу повного згортання демократичних процесів у нашій державі\", — впевнений Янукович.

Він звертається до громадян України і світової спільноти:

\"Ми разом можемо зупинити повернення тоталітарних проявів в Україні. Ми разом можемо зберегти надбання демократії у нашій державі\".

\"Я готовий подати руку кожному, хто поповнить лави борців проти цензури в пресі, за свободу і вільне висловлювання думок\", — запевняє лідер \"регіоналів\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-09-2009 9:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100