20.05.2024 09:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юлія Тимошенко продовжує впровадження диктатури

В ці хвилини близько 200 міліціонерів перекрили вулицю Кутузова і не пропускають активістів одеської організації «Якість життя» до будівлі Фонду державного майна, де сьогодні, в порушення Указу Президента № 747/2009, проводиться протизаконний конкурс з продажу Одеського припортового заводу.

Одесити, які прибули до Києва, мають подане до столичної влади та зареєстроване належним чином (з вхідним номером) повідомлення про пікетування Фонду держмайна, але у відповідь на «папірець» міліція застосувала проти гостей Києва фізичну силу. Це знімається на телекамери і фотоапарати, оскільки з Одеси прибули не лише пікетувальники, але й журналісти.

Отже, після «епохального» рішення Печерського суду про заборону всім громадянам «недобросовісно рекламувати» Юлію Тимошенко та висловлювань прем’єр-міністра на користь диктатури, маємо ще одне підтвердження, що, як справжній кандидат у диктатори, Юлія Володимирівна послідовно впроваджує свої уподобання не словом, а ділом. А допомагає їй у цьому людина, яка зробила собі кар’єру нібито на боротьбі з диктаторськими проявами влади – міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, чиї підлеглі зараз грубо порушують ст. 39 Конституції України, яка дозволяє громадянам України проводити акції протесту за умови завчасного повідомлення про це місцевої влади, що й було зроблено.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-09-2009 7:33 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100