20.05.2024 04:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардеп Кириленко вважає, що рішення Печерського суду призведе до згортання політичних свобод

Лідер Громадського руху «За Україну!» В’ячеслав Кириленко вважає, що реалізація рішення Печерського суду щодо заборони негативної реклами прем’єр-міністра України може призвести до згортання в Україні політичних свобод. Про це він сказав в ефірі радіо «Ера».

«В оцінці цієї ситуації я стою на боці правозахисників, які уже почали звертатися до судових інстанцій щодо оскарження цього рішення. Реалізація цього рішення може призведе до того, що буде заборонено політичні свободи, — сказав він. — Це означає що ті завоювання, які мають місце у частині свободи слова будуть переглянуті, а невдовзі взагалі буде згорнуто свободу, якщо ця свобода когось критикує – конкретну політичну силу і конкретного лідера цієї політичної сили».

За його словами, «і президент, і прем’єр-міністр, і лідер опозиції, і голова ВР повинні бути в однакових умовах конкуренції». «Безумовно, в Україні буде жорстка конкуренція під час президентської кампанії, тому у судовий спосіб обмежувати один одного неможливо», — наголосив Кириленко, додавши, що «така ситуація і такі бажання можуть призвести до того, що кожен почне діяти у такий спосіб і тоді уже важко буде зрозуміти хто і як рекламує себе і інших — у законний чи незаконний спосіб».

«Якщо не дати цьому відсіч, то будь-яка політична сила, спираючись на це судове рішення щодо прем’єрки, почне забороняти будь-які негативні висловлювання на свою адресу», — зазначив лідер Руху «За Україну!».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-10-2009 8:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100