19.05.2024 17:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Пісенний тур на підтримку Тимошенко обійшовся в 50 мільйонів доларів

У Партії регіонів підрахували, що Юлія Тимошенко уже витратила на зовнішню рекламу 20 мільйонів гривень.

Такі цифри озвучила в коментарі \«Публічним людям\» народний депутат від Партії Регіонів Олена Бондаренко.

\"За нашими відомостями в серпні було розміщено майже 1700 носіїв, у вересні – до появи незаконно розміщених холдерів на мостах у Києві – трохи більше 1700. За середньоринковими цінами таке замовлення потягнуло на 20 мільйонів гривень, але ж ця сума витрачена тільки на рекламу \"вона працює\"…\", -відзначила депутат.

Крім того, за словами Бондаренко пісенний тур на підтримку Тимошенко обійшовся в 50 мільйонів доларів.

\"Точно знають тільки її скарбники, тому що гонорари зіркам – інформація закритого типу. За оцінками наших джерел, що відають ціновою ситуацією на ринку естради, весь тур може \"важити\" $ 50-55 мільйонів\", — заявила депутат.

\"Хотілося б сподіватися, що (фінансування було не з бюджету), а з партійно-спонсорських джерел. Хоча в справжніх бізнесменів-виробників зараз величезні проблеми: у кого немає прибутку, а хто латає дірки на підприємстві за рахунок цього самого прибутку. Так що навряд чи зараз хтось настільки процвітає, щоб легко і просто насичувати виборчу скарбницю. Тому питання залишається відкритим – за чиї гроші пишний бенкет під час економічної чуми\", — заявила Бондаренко.

У той же час депутат досить скромно оцінила рекламу Партії регіонів.

\"У серпні розміщення по Україні не перевищило 100 носіїв, це була ініціатива місцевих партійних осередків. У вересні ми розмістили свої постери на 950 бордах і сітілайтах\", — сказала Бондаренко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-10-2009 16:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100