20.05.2024 00:06 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нове посольство США будують на Нивках

На вулиці Танковій, що на Нивках будують нове посольство США. Робота на майданчику кипить, оскільки здати об\'єкт в експлуатацію планують у 2012 році, пише \«Сегодня\».

Новий \"палац\" створюють у зв\'язку з приїздом в Україну нового посла США Джона Теффта. З огляду на, що американські посли служать, як правило, в одній країні близько 3 років, то він цілком може відкрити найбільший об\'єкт у Києві —  нове посольство

За словами прес-аташе посольства США Вадима Ковалюка, будівництво тільки почалася.

\"Коли новий посол приїде, нове посольство буде ще будуватися. Коли переїдемо, старі будинки, швидше за все, звільнимо\", — сказав Ковалюк.

Жителі навколишніх будинків бояться такого сусідства. Оскільки від будівництва у їхньому домі трясуться стіни.

У нас отут будинку трясуться, коли вони довбають землю, — ремствує. —

\"Чекаємо, коли лопнуть газові комунікації, водопровід. Якщо будинок завтра завалиться, де мені жити? Плюс вічно їхні посольства підірвати пробують. Якщо в них бомба вибухне, то і до нас дістане\", — сказала жителька будинку по вулиці Жамбила Жабаєва, 2, Людмила Здоровенко.

Видання нагадує, що нове посольство становитиме собою величезний комплекс площею майже 4 га. У ньому будуть об\'єднані всі служби посольства — головний будинок, консульство і гуртожиток для охорони з морських піхотинців США.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-10-2009 8:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100