20.05.2024 03:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Нардепа Василя Кисельова хотіли вбити однопартійці з Партії регіонів

Нардеп Василь Кисельов заявляє, що що депутат Верховної Ради Криму Олександр Мельник погрожував йому розправою.

Про це Кисельов заявив в інтерв’ю УНІАН.

За словами Кисельова, до нього звернулися виборці, щоб зупинити незаконне будівництво в парку відпочинку, яке вела фірма Мельника.

\"Старбуд\" займає ділянки землі, будує офісні та розважальні центри, не маючи ні дозволів, ні узгоджень, ні техніко-економічного обґрунтування. І коли я порушую ці питання, мені просто погрожують фізичною розправою\", — розповів депутат.

\"У міліції є докази, що він мене замовив, що він хотів найняти кілера. Є міліцейські чини, які вели це питання...\", — заявив він. За словами Кисельова, \"злочин не було скоєно, людина відмовилася його виконувати...\".

\"Якщо справи йтимуть так і надалі, то до Криму в кримінальному плані можуть повернутися лихі 90-і. Подумайте самі. Депутат Верховної Ради Криму Олександр Мельник на стадіоні мало не скалічив суддю, а прокурор не дає порушити кримінальну справу. Він бив суддю під час футбольного матчу в присутності двохсот уболівальників! А прокуратура відмовляє в порушенні справи проти Мельника\", — поскаржився Кисельов.

При цьому Кисельов розповів, що він про Мельника \"не згадував до 2006 року, аж поки Віктор Федорович не всунув мені його в список\".

\"Я кажу йому: не можна. Ось тобі дані на нього \"Скорпіона\" (був такий підрозділ у силових структурах, який займався організованими злочинними групами). Він казав: так треба. Я мав усі дані на Мельника, бо якійсь час як представник Президента в Криму був куратором тих служб, мав право запросити такі дані. На жаль, я не переконав Януковича\", — розповів депутат.

15 вересня президія політради Партії регіонів вирішила виключити Кисельова з лав партії за \"завдання шкоди її репутації й порушення вимог статуту\".

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-10-2009 13:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100