19.05.2024 22:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Свобода» вимагає від Ради не допустити знищення українського села та національного сільськогосподарського товаровиробника

Всеукраїнське об‘єднання \"Свобода\" вимагає від Верховної Ради України скасувати дію ч.1 ст. 35 та ч.2 ст. 36 Закону України \"Про безпечність та якість харчових продуктів\", застосування яких з 2010 року фактично призведе до прямого знищення українського села та національного сільськогосподарського товаровиробника.

З 1 січня 2010 року згідно з ч.1 ст.35 Закону України \"Про безпечність та якість харчових продуктів\" (у редакції Закону № 2809-IV від 06.09.2005, ВВР, 2005, № 50, ст.533) \"забороняється реалізація та обіг необробленого молока та сиру домашнього виробництва, а також туш або частин туш парнокопитних та інших копитних подвірного забою на агропродовольчих ринках\". А відповідно до ч.2 ст.36 взагалі \"забороняється продаж харчових продуктів домашнього виготовлення\".

Застосування цих норм призведе до знищення українського сільськогосподарського товаровиробника, для якого реалізація надлишкової сільськогосподарської продукції здебільшого є єдиним джерелом доходів, та позбавить громадян України можливості вживати якісні натуральні харчі українського сільськогосподарського виробництва і примусить споживати неякісні ненатуральні харчі, які заполонили полиці магазинів.

Всеукраїнське об‘єднання \"Свобода\" вимагає від Верховної Ради України скасувати дію зазначених норм закону \"Про безпечність та якість харчових продуктів\", які є серйозним ударом по селянству особливо в період економічної кризи.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-10-2009 10:31 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100