20.05.2024 05:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Григорій Омельченко пішов від Тимошенко через кримінал у БЮТі та педофіла Уколова

Депутат від БЮТ Григорій Омельченко написав заяву про вихід з партії \"Батьківщина\".

Про це він повідомив \"Українській правді\" в середу.

\"Я спокійно, без політичних звинувачень відправив поштою свою заяву на ім\'я голови \"Батьківщини\" Юлії Тимошенко, про те, що виходжу з партії\", — повідомив Омельченко.

\"Просто перебувати далі в одній партії з особами, які мають кримінальне минуле, які сиділи за зґвалтування, за убивства, мають клички ворів у законі, за інші злочини, за зловживання, які вчинялися, я більше не можу\", — заявив він.

\"Я впродовж 1,5 років звертався до керівництва партії з проханням очиститись від таких людей. Тож настає у кожної людини момент, коли людина робиться для себе вибір. Я не хочу нікого звинувачувати\".

\"Коли останні півроку в душі творяться такі сумніви і важко засинаєш, коли кладеш офіційні матеріали щодо своїх колег по фракції про зловживання, що вони судимі, а вони стають керівниками облорганізацій на місцях... я думаю, чи не перетворююся я на співучасника. Тому я спокійно подаю заяву\", — зазначив він.

Водночас він зазначив, що готовий прийняти будь-яке рішення фракції.

\"Я залишаюсь у фракції. Яке рішення прийме фракція, я не буду ображатись ні на її членів, ні на фракцію в цілому, які б не навішували на мене звинувачення... Але я не чіпляюся за депутатський мандат\", – сказав він.

Відповідаючи на питання, чи не став причиною його виходу з партії скандал із розбещуванням неповнолітніх дітей, Омельченко відповів:

\"Це, можливо, була остання краплина. Мабуть так воно і було – це була остання краплина\".

Однак він заперечив, що хтось міг змусити його зробити такий крок. \"Мене ніхто не може примусити робити щось проти моєї воли\", — зазначив він.

Омельченко вступив до Батьківщини на прохання Тимошенко після перемоги на виборах 2006 року. Він також був введений до складу політради партії.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-10-2009 13:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100