19.05.2024 21:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Дочка партнера бютівського олігарха Коломойського, що у ДТП вбила людину, залягла в лікарню

Кримінальну справу за фактом ДТП у Дніпропетровську, до якої може бути причетна дочка співвласника групи \"Приват\" Ксенія Мартинова, повернули для розслідування в облУВС.

У прес-службі прокуратури Дніпропетровської області заявили, що підстав для порушення кримінальної справи достатньо, пише газета \"Сегодня\".

Як відомо, вранці 11 жовтня в Дніпропетровську позашляховик \"Інфініті\" помаранчевого кольору збив 62-річну Любов Темну на пішохідному переході. Після наїзду автомобіль зник з місця події.

За неофіційною інформацією, за кермом джипу була 19-річна Ксенія Мартинова — дочка одного зі співвласників групи \"Приват\" Олексія Мартинова.

Разом з тим в управлінні МВС ім\'я не називають: \"Ім\'я не називаємо, йде слідство!\".

\"Та все місто вже знає ім\'я тієї, хто відправив на той світ мою дружину!\", — зі злою втомою каже Іван Темний, чоловік загиблої жінки.

\"Люба йшла після зміни додому (працювала вахтером у Дніпропетровськом національному університеті). Те, як її збила машина, бачив молодий хлопець, який запам\'ятав номер. Він же викликав \"швидку\" і міліцію\", — розповіла колега загиблої Антоніна.

\"Кажуть ще, що години через дві іномарка повернулася на місце ДТП. Дівчина нібито була не сама. Був на місці аварії і чоловік загиблої. Івану нібито пропонували зам\'яти справу, гроші якісь\", — додає вона.

За словами жінки, у вузі зараз тільки і розмов, що про цю НП. \"Адже за злою іронією Ксенія М., а саме її ім\'я тут пов\'язують з помаранчевим позашляховиком, навчається в ДНУ на факультеті української філології\", — пише газета.

Одержати коментарі самої дівчини або її батька видання не може вже протягом кількох днів. В оточенні бізнесмена кажуть, що він дуже гостро сприймає цю тему, а Ксенія зараз лежить в одній з лікарень міста.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-10-2009 11:47 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100