8.05.2024 12:23 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вікторія Шилова презентувала свій «Правий берег»

Депутат дніпропетровської обласної ради та колишній директор ДОДТРК Вікторія Шилова презентувала сьогодні перший випуск своєї газети під назвою «Правий берег». За словами видавця, назва газети обрана не на противагу «Лівому берегу», а від слова «правда».

«Фактично це є агітаційна листівка Вікторії Шилової про те, що ми маємо насправді в цій країні, але, я підкреслюю, що це на мій погляд і погляд моєї команди, — зазначила депутат. — Також у виданні будуть розміщені ті статті, які брутально «затираються» і не бачать світ, хоча і з`являються в Інтернеті. Ця газета не міститиме жодних замовних статей, брехливого популізму і тому подібного».

Також редактор обіцяє розповісти в наступних номерах про пікантні деталі, які відбуваються наразі на Дніпропетровському державному каналі, своє ставлення до губернатора Бондаря та його першого заступника, а також про проблеми місцевих громад Дніпропетровщини.

За словами Вікторії Шилової, газету вона видаватиме за власні гроші, а також кошти тих людей, які їй допомагають. У дизайні видання використані три кольори: синій та жовтий, як кольори державного прапора, а також малиновий — колір козацтва. Розповсюджуватиметься «Правий берег» через мережу кіосків «СВ-пошта», роздрібна ціна складатиме від 50 до 70 коп. за примірник. На перший місяць тираж газети складе 10 тис. екземплярів, ну а перший випуск можна буде придбати вже завтра.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-10-2009 16:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100