20.05.2024 11:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко скасувавала свободу зібрань і запровадила намордники

З нагоди грипу в Україні незаконно скасували статтю Конституції про свободу зібрань громадян.

Про це заявила прем’єр-міністр Тимошенко у своєму телевізійному зверненні.

Зокрема вона заявила що урядом (!) на три тижні заборонені громадські збори та інші багатолюдні заходи. Не виключено що заборона включає і примусовий розгін таких акцій, зборів чи просто пікетувань.

У своєму зверненні Тимошенко заявила про те що в Україні появися так званий „свинячий” або „каліфорнійський” грип, і кваліфікувала це як небезпечну епідемію. Зогляду на це вона повідомила про зобов’язання всіх громадян використовувати тканинні маски на обличчі для запобігання зараження цим грипом.

За словами Тимошенко уряд готувався до цього ще з весни і закупив на такий випадок багато всякої всячини. Зараз , за словами Тимошенко із резервного фонду виділено півмільярда гривень.

Майдан-Інформ раніше повідомляв про те, що статистичні дані не підтверджують заяв про епідемічний характер теперішньої серії захворювань на пневмонію у західних областях України http://maidan.org.ua/static/news/2009/1256919744.html

Окрім того критики дій Тимошенко звертають увагу на те, що заборона на масові громадські акції обмежує можливості для передвиборчої агітації конкурентів Тимошенко. Так наприклад, з огляду на це було скасовано передвиборчий мітинг Віктора Ющенка на Софіївській площі у Києві, призначений раніше на неділю 1 листопада.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-11-2009 9:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100