20.05.2024 14:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко повернула свавілля евакуаторів

З початку наступного тижня столична Державтоінспекція планує почати евакуацію з київських вулиць транспортних засобів, які припарковані з порушеннями Правил дорожнього руху.

Про це на прес-конференції в понеділок заявив начальник столичного головного управління  міліції Віталій Ярема, повідомляє УНІАН.

\"Я думаю, з наступного понеділка ми почнемо цю роботу, але будемо дуже виважено підходити до цього\", — сказав він.

Ярема додав, що в першу чергу такі дії з боку даішників стосуватимуть автомобілів, які паркуються на зупинках громадського транспорту та на пішохідних переходах.

Він зазначив, що з 30 жовтня набрала чинності відповідна постанова Кабінету міністрів, \"дозволяє ДАІ здійснювати евакуацію транспортних засобів, які знаходяться під знаками \"стоянка заборонена\", \"зупинка заборонена\".

Водночас начальник столичної міліції звернув увагу на те, що підрозділи ДАІ не мають в своєму розпорядженні ні евакуаторів, ні штрафмайданчиків. Але цей документ дозволяє міліції укладати угоди з комерційними структурами на здійснення евакуації автомобілів.

Ярема запевнив, що транспортний засіб повертатиметься власникові, якщо той з\'явиться в процесі здійснення евакуації.

Також власник вже евакуйованого автомобіля буде інформуватися про це відповідною листівкою, яка залишатиметься на місці, з якого було забрано його автомобіль, відзначає видання.

Що стосується розцінок на такі процедури, то, за словами Яреми, вони ще опрацьовуються.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-11-2009 14:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100