20.05.2024 07:04 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

НУ-НС блокуватиме Раду? Від Литвина вимагають оголосити про зміну влади у фракції

Більша частина фракції “Наша Україна – Народна самооборона” вимагає від керівництва Верховної Ради України офіційно оголосити про рішення фракції щодо відсторонення з посади керівника фракції НУ-НС Миколи Мартиненка.

Про це сьогодні під час брифінгу заявив член фракції НУ-НС Андрій Парубій.

Він нагадав, що в Секретаріаті ВР був зареєстрований протокол засідання фракції з 38 підписами щодо зміни керівника фракції. «Ми вимагаємо від керівництва ВР озвучити це рішення з трибуни. Нас дивує, що на сьогодні ні Володимир Литвин, ні заступники голови ВР цього рішення не озвучили», — сказав А.Парубій.

Він нагадав, що декілька днів тому з’явилася інформація, що фракція НУ-НС провела своє засідання, на якому підтвердила повноваження М.Мартиненка, і відповідний протокол був переданий до Секретаріату ВР.

В той же час, за словами А.Парубія, в цьому ж протоколі вказується, що на засіданні фракції було тільки 20 народних депутатів з 72-х членів фракції.

А.Парубій також спростував всі звинувачення бютівців в тому, що деякі підписи під протоколом про відставку М.Мартиненка є фальшивими. “Всі підписи є дійсними. Жоден з депутатів не заперечив, що підпис не його”, — сказав він.

А.Парубій також зауважив, що питання про обрання М.Мартиненка на посаду керівника фракції також вирішувалося шляхом збору підписів без проведення безпосередньо засідання фракції.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-11-2009 18:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100