8.05.2024 06:11 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У справі бютівця Лозінського затримали ще двох міліціонерів

У справі екс-депутата Віктора Лозінського затримано ще двох співробітників міліції.

Про це розповів заступник генпрокурора Віталій Щоткін в інтерв\'ю газеті \«Дело\».

\"На сьогодні затримані й узяті під варту ще два співробітники Голованівського райвідділу міліції, які в тій чи іншій мірі причетні до злочинної діяльності Лозінського\", — сказав він.

\"Їм, зокрема, пред\'явлено обвинувачення в незаконному позбавленні волі, вимаганні, перевищенні влади і службовій підробці\", — уточнив Щоткін.

За його словами, на даний момент у справі про вбивство Валерія Олійника, крім обвинувачуваного і оголошеного в розшук Лозінського, \"арештовано 4 колишніх працівника правоохоронних органів – прокурор району, начальник райвідділу міліції і 2 співробітники цього ж райвідділу, про яких я вже сказав\".

На запитання, чи усі вони брали участь у вбивстві Олійника, заступник генпрокурора відповів:

\"На сьогодні ми повинні враховувати вимоги закону про збереження таємниці слідства, а коли кримінальна справа буде спрямована до суду, у чому в мене немає жодних сумнівів, можна буде більш докладно розповісти про встановлені нами обставини\".

Як відомо, 16 червня цього року в результаті зіткнення з Лозінським, прокурором Голованіського району Кіровоградської області Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальским на території мисливських угідь загинув Олійник.

Лозінський, який був обраний до Верховної Ради за списком БЮТ, був позбавлений депутатського мандата і оголошений у розшук.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 10-11-2009 10:27 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100