19.04.2024 16:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко масово підкуповує виборців

Партія регіонів звинувачує кандидата в президенти Юлію Тимошенко у підкупі виборців.

Про це йдеться в заяві, поширеній прес-службою партії.

\"Вже на старті виборчої кампанії Тимошенко чітко засвідчила, що має намір вести її незаконними способами, зокрема, методами підкупу виборців і адміністративного тиску на громадян\", — зазначили регіонали.

\"Так, наприклад, у Запорізькій області почалася кампанія укладання \"договорів з виборцями\", за якими громадяни отримують гроші за явку на вибори і голосування за Тимошенко\", — йдеться у заяві.

Партія зазначає, що \"займаються укладанням таких договорів сільські листоноші, яким недавно Тимошенко в особливому порядку зробила надбавку до зарплати\".

\"Також листоноші займаються укладанням договорів з агітаторами за Тимошенко, що працюють за принципом \"мережевого маркетингу\": за залучення більш ніж 30 виборців виплачуються премії\", — заявила прес-служба.

\"Тобто фактично підтвердилося те, що на агітаційну кампанію Тимошенко витрачаються гроші держбюджету, і використовуються вони на підкуп виборців\", — зазначили регіонали.

\"У Запорізькій, Житомирській, Івано-Франківській областях в агітаційних наметах БЮТ роздають захисні пов\'язки, оксолінову мазь, яких в той же час немає ані в аптеках, ані в лікарнях\", — йдеться у заяві.

Також Партія регіонів заявила, що \"Тимошенко йде на пряме використання у своїй кампанії адміністративного ресурсу\".

\"Користуючись службовим становищем і тим, що дії інших кандидатів у президенти обмежені карантином, Тимошенко активно піариться у лікарнях, збирає наради в регіонах, що виливаються в суто передвиборчий піар\", — зазначили регіонали.

Також в партії заявили, що Тимошенко \"роздає безкоштовні акти на землю і квартири, придбані за державний рахунок, необмежено користується ефірним часом\".

\"Лікарям, вчителям, працівникам транспорту і зв\'язку погрожують звільненням, якщо вони стануть довіреними особами будь-якого кандидата в президенти, крім Тимошенко\", — йдеться у заяві.

\"Це лише окремі штрихи до атмосфери підкупу та залякування, яку влада формує в країні\", — заявили в \"Регіонах\".

\"Ми рішуче протестуємо проти такого рівня ведення виборчої кампанії і вимагаємо від Центральної виборчої комісії дати правову оцінку фактам підкупу та залякування, забезпечити припинення порушень закону\", — підкреслила прес-служба.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-11-2009 18:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100