3.05.2024 18:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Народний рух на Харківщині виступив проти "ліво-популістських засад на користь БЮТу та ВО «Батьківщина»

Харківська обласна організація Народного руху України вийшла зі складу Руху.

Таке рішення було ухвалене 13 листопада на позачерговому засідання проводу облорганізації, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу харківського Руху.

У ході обговорення, зокрема, зазначалося, що \"центральне керівництво Руху не дослухалося до думок... щодо відмови підтримки Рухом кандидатом у президенти Юлії Тимошенко на користь Віктора Ющенка\".

\"Натомість керівництво партії продовжує згубну політику щодо переорієнтації Народного Руху України з національно-демократичних засад на суто меркантильні та ліво-популістські засади на користь БЮТу та ВО \"Батьківщина\", — сказано у повідомленні.

У результаті обговорення провід Харківської облорганізації НРУ \"прийняв ухвалу про вихід Харківської обласної організації НРУ з Народного Руху України\".

У прес-службі також зауважили, що 14 листопада 2009 р. голова Харківської обласної організації НРУ Анатолій Семенченко склав із себе повноваження голови організації і вийшов з лав Народного Руху України.

Аналогічні заяви про вихід з лав Народного Руху України також зробили більшість членів проводу ХОО НРУ, які напередодні на позачерговому засіданні проводу проголосували за вихід Харківської облорганізації з НРУ.

Як відомо, раніше провід Харківської облорганізації НРУ прийняв ухвалу, у якій засудив рішення з’їзду НРУ підтримати на президентських виборах Тимошенко і виступив за підтримку Ющенка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-11-2009 12:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100