26.04.2024 19:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Непристойний жест Кравчука — це агонія Тимошенко, — вважає Інна Богословська. Відео

«Справжні політики дотримуються низки неписаних правил. Це прояв пошани до виборців й опонентів, дотримання елементарних правил пристойності. Якщо довірена особа одного з кандидатів на пост президента на всю країну показує недвозначні жести, у мене виникає питання: куди вони нас ведуть? Яке суспільство будують? Суспільство темних, неосвічених, бідних людей, якими легко буде управляти і розповідати їм популістські казки», — сказала кандидат на пост президента України Інна Богословська.

Інна Богословська підкреслює: у жодній цивілізованій країні екс-президент не дозволив би собі публічно заявити, що він може купити політика.
«Леонід Кравчук заявив, що він може купити мене і без грошей Юлії Тимошенко. Про що це свідчить? Про те, що політична корупція — норма для нинішньої влади. Вони не можуть по-іншому управляти країною. І для всіх нас зараз головне завдання — знести цю прогнилу владу, дати Україні ковток свіжого повітря», — підкреслює політик.

За словами Інни Богословської, зараз є всі умови для того, щоб привести до влади нових людей, не заплямованих корупційними скандалами. У 2010 році український народ отримає реальний шанс поміняти владу на всіх рівнях — від президента і парламенту Криму до мерів і місцевих рад. Крім того, політик упевнена: Верховна Рада України буде розпущена, відбудуться дострокові парламентські вибори.

«Саме тому за моєї участі в усіх областях України формуються команди з людей, які знають, що таке реальне життя, з якими проблемами стикаються жителі. У цій команді представлені всі соціальні, вікові і професійні групи. Без свіжої крові ми не зрушимо з мертвої точки. Країна готова до змін, і я переконана — ці команди увійдуть до всіх органів влади вже в 2010 році, відразу після того, як країна вибере якісно нового президента» — підсумувала Інна Богословська.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-11-2009 14:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

  • Фд

    Представляю, что будет, если у власти будет это ничтожество — хамка...

  • Ольга

    Не знаю на что рассчитывает мадам Инна,но ей и 3% не набрать в гонке президентов!!! Наглая,неприятная особа,и это мнение не только мое личное,еще ни одного слова хорошего не слышала ни от кого: ни от знакомых,ни даже просто в транспорте( где много что обсуждают!!)

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100