26.04.2024 04:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Екс-міністр МЗС України Володимир Огризко: наступним Президентом стане Ющенко

Ogrizko Volodimir1Я вважаю, що наступним Президентом стане теперішній Президент Віктор Ющенко. Про це заявив журналістам екс-міністр закордонних справ, перший заступник Секретаря РНБО Володимир Огризко.

«Українські громадяни, виборці розуміють про що йдеться. Насправді сьогодні мова йде не просто про вибори Президента, а про вибір нашого майбутнього розвитку. Тобто чи ми з вами оберемо рух уперед – до європейських цінностей, до того, щоб бути європейським народом, чи підемо назад у пріснопам’ятний Радянський Союз», — наголосив Огризко.

«Маю до вас запитання: який ви шлях оберете: важкі й непопулярні реформи, виснажливу роботу, яку потрібно буде виконати, щоб потім стати на один рівень з цивілізованими націями, чи опустите руки й підете знову в совок, хохляцтво, свинопаси? Я для себе висновок зробив давно й остаточно: я не йтиму в цей примарний світ минулого, мені там нецікаво. Там буде погано мені, моїм дітям, вам і всім нам. Тому для мене, як і для багатьох інших, питання вибору давно не стоїть. Ми його ще раз підтвердимо», — додав екс-міністр МЗС.

Він також підкреслив — за словами політика має стояти правда і конкретні кроки, які цю правду перетворюють на практичні дії. Якщо цього нема, то немає що з такими політиками сподіватися на «світле майбутнє». Вони нам просто брешуть.

«Для мене взірцем державницького підходу є позиція, яку займає Президент Ющенко. Він справді бачить перспективу для України, розуміє, що наша держава може відбутися, якщо вона об’єднана однією ідеєю: національного відродження, реконструкції політичної та економічної системи й у такий спосіб входження до сім’ї цивілізованих європейських народів. Усі інші від державницького підходу дуже далекі», — підсумував Огризко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-12-2009 13:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100