23.04.2024 12:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко на вибори вкрала 6 мільярдів гривень

Tim&babki1Президент Віктор Ющенко звернувся до генпрокурора Олександра Медведька щодо блокування фінансування регіонів з боку Держказначейства.Про це він сказав під час спілкування з мешканцями Чернівців, відповідаючи на питання щодо блокування казначейством у Чернівецькій області виділення 20 мільйонів гривень відповідно до призначення, повідомляє УНІАН.

«Я звернувся до генерального прокурора по даному питанню», — наголосив президент.

Він підкреслив, що урядові кошти та кошти місцевих бюджетів на зведеному рахунку Державного казначейства складають 1,8 мільярдів гривен, в тому числі кошти місцевих бюджетів — 8 мільярдів гривень.

«Я поясню, як це можна прочитати: урядом були вкрадені кошти органів самоврядування — різниця між 8 млрд. грн та 1,8 млрд. грн. — тобто приблизно 6 мільярдів гривень коштів органів самоврядування забрано на фінансування потреб уряду», — наголосив глава держави.

При цьому Ющенко додав, що ці кошти йдуть на передвиборчі потреби прем'єра Юлії Тимошенко: «Юлія Володимирівна їздить по країні, як Снігуронька — десь загубила 50 мільйонів, десь квартири якісь дає, десь завезла китайські автобуси школі — от і всі 6 мільярдів».

Крім того, він нагадав про необхідність вакцинації населення і прийняття урядом програми вакцинації.

«Ми вже на грип викинули стільки грошей! Причому вакцинацію ніхто не робить, а з ранку до вечора всі говорять: давайте боротися з грипом. Чим? Марлевими пов'язками? Сміхота», — сказав Ющенко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-12-2009 9:14 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100