19.04.2024 17:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Тимошенко причетна до вбивства Євгена Щербаня?!

vbivstvo1Кандидат в президенти Михайло Бродський обіцяє оприлюднити документи про причетність Юлії Тимошенко до вбивства бізнесмена Євгена Щербаня.

Про це йдеться в його заяві для ЗМІ.

За словами Бродського, він випадково дізнався про існування двох листів Івана Кириленка до американської Феміди.

«Одне з них датоване 22 грудня 2008 року і посвідчене нотаріусом Вороною Тетяною Сергіївною: в документі лідер фракції БЮТ Кириленко просить американське правосуддя врахувати внесок Лазаренка у становлення незалежності України і як можна скоріше випустити його на свободу. В результаті суд скоротив термін перебування у в'язниці з 5 до 4-х років», — йдеться в заяві.

Крім того, за словами Бродського, є ще один лист Кириленка до судді районного Суд США Північного району штату Каліфорнія Чарльза Р.Бреєра.

"Ось цитата з документу: «Я, Кириленко Iван Григорович, даною заявою пiдтверджую той факт, що 22 грудня 2008 року надав листа на пiдтримку Павла Iвановича Лазаренко в його кримiнальнiй справi в Сполучених Штатах Америки...», — зазначає Бродський.

Він зазначає, що копії листів можна скачати  в архіві американського правосуддя  http://pacer.psc.uscourts.gov/.

«Крім того, там можна відшукати чимало свідчень причетності Тимошенко та Лазаренко до вбивства Щербаня. Його вбили за те, що не пустив компанію ЄЕСУ в Донецьку область.  І тепер представники правлячої коаліції виступають з клопотанням знизити термін ув'язнення Павла Лазаренка. І я незабаром оприлюдню документи причетності цієї компанії до вбивства Євгена Щербаня», — переконує Бродський.

За словами Бродського, люди повинні знайти правду про ті далекі та кримінальні 90-ті: як про судимості Януковича, так і про те, чим тоді займалися Тимошенко з Лазаренком. І не тільки про Щербаня, але чимало інших історій, зокрема про те, куди на 10-ть днів раптово зникав Віктор Пінчук, йдеться в заяві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-12-2009 22:57 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100