27.04.2024 07:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Степан Хмара: У Тимошенко кримінальні зобов’язання перед Кремлем

Hmara Stepan1Степан Хмара, народний депутат України кількох скликань, переконаний, що за кримінальними характеристиками Тимошенко навіть більш «важкий» гравець, ніж Янукович. Він наголосив, що прем’єр-міністр здала Росії національні інтереси власної держави в обмін на те, що росіяни закрили заведені на неї кримінальні справи. При цьому він додав, що Росія у будь-який час може передумати.

За словами Хмари, різниця між Януковичем та Тимошенко полягає у тому, що у Януковича – кримінальне минуле, а у Тимошенко – зобов’язання перед Кремлем. «Тимошенко міцно зав’язана на кримінальних зв’язках у Москві. Вона вже не може не виконувати  завдання Кремля», — наголошує політик.

Він відзначив, що прем’єр-міністр накинула на Україну газову петлю для знекровлення фінансової системи держави і доведення її до банкрутства. «Тільки за злочинні газові угоди Тимошенко мала б бути притягнута до відповідальності, а проти неї навіть не відкрита кримінальна справи. Це приклад серйозної загрози національної безпеки», — акцентував депутат.

Він також нагадав Тимошенко розкрадання бюджету, зловживання владою, недбальство, які підпадають під кримінальну відповідальність. «За останні два роки можна було б порушити десятки кримінальних справ, якби у нас працювали правоохоронні органи. На жаль, вони не виконують своїх функцій по захисту прав і законності в Україні, а виключно — політичні завдання», — наголошує Хмара.

«Склалася вже тривожна ситуація в державі, коли більшість керівництва силових структур «лягло» під Тимошенко. З міністерством внутрішніх справ все відомо. Але й Генеральна прокуратура її прикриває», — підкреслив депутат.

Він також додав, що Піскун повинен був понести відповідальність за те, що незаконно закрив кримінальні справи за вкрадені Тимошенко мільярди доларів, які вивезені закордон.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-12-2009 7:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100