26.04.2024 17:14 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокуратура зайнялася сфальсифікованим пактом Ющенка-Януковича оприлюдненому брехУНІАНом

obman1Генпрокуратура проводить перевірку за фактом оприлюднення в ЗМІ сфальсифікованої бютівськими піар асами угоди, яку нібито підписали Віктор Ющенко і Віктор Янукович.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Як відомо, у п'ятницю 25 грудня 2009 року колишній працівник секретаріату президента Ярослав Козачок через бютіське — приватіське агенство «брехУНІАН» оприлюднив сфабриковану угоду, начебто підписану президентом і лідером Партії регіонів, згідно з якою Ющенко нібито має отримати посаду прем'єр-міністра.

Згідно з повідомленням Банкової, «Ющенко очікує інформації про результати перевірки у десятиденний термін».

Раніше, президент Ющенко назвав фальшивкою та провокацією передані у ЗМІ документи щодо його можливої співпраці з Януковичем.

«У свою чергу глава секретаріату президента Віра Ульянченко доручила провести внутрішнє службове розслідування за фактом діяльності Козачка», — йдеться у повідомленні.

Ця бютівська фальшивка, поширення якої фінансувалося бютівськими політтехнологами «чорним налом» через Інтернет-видання, була зроблена для того, щоб відштовхнути від Віктора Ющенка західноукраїнських виборців і взагалі націоналістів, і «рикошетом» попсувати репутацію Віктору Януковичу серед його виборців.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-12-2009 20:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100