20.04.2024 03:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хто вбив оператора Першого каналу Івана Волошина?

AFGHANISTAN EID27 грудня 2009 року стало відомо, що оператора Першого каналу Івана Волошина знайшли мертвим. У первинному повідомленні зазначалося, що у нього була травма голови, а ще у нього зник мобільний телефон. В принципі, висновок так і проситься – справа рук гопничків.

Але сьогодні райуправління столичної міліції запевнило, що смерть хлопця настала внаслідок того, що він впав у калюжу і захлинувся. Ну гаразд, а як же він опинився обличчям донизу у тій калюжі?

На це запитання дає відповідь, як не дивно, не міліція, а прес-служба комунального підприємства «Притулок для тварин». З самого ранку вона у терміновому порядку поширила повідомлення, у якому запевняє, що це злі пси загризли бідолашного і повалили його до калюжі. От і вирішили справу. А точніше – закрили.

Мені от цікаво, хіба прес-служба «Притулку для тварин» у ту ніч крокувала поруч з Іваном і на власні очі бачила, як на хлопця нападали собаки? А може прес-служба вже наділена функціями слідчих чи судмедекспертизи, якщо робить такі заяви? А може це міліція попросила вказану прес-службу зробити таку сумнівну заяву і все звалити на собацюр? Я не знаю, лише ставлю запитання, які лежать на поверхні!

Чи було, може, зовсім навпаки: спочатку напали гопники, вдарили по голові, хлопець втратив свідомість, впав в калюжу, а там вже й собаки почали робити свою справу і залишати укуси? Така версія мені здається більш схожою на правду. Але тоді треба порушувати кримінальну справу за фактом вбивства чи щонайменше озброєного нападу, псувати статистику...

 

Блог Руслана Кухарчука, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-12-2009 7:06 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100