19.04.2024 20:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Донецьку під виглядом журналістів антисемітської газети «Вечерние вести» працюватимуть 2500 фальсифікаторів виборів

VV2У донецький обласний штаб БЮТ надійшли 2,5 тис. журналістських посвідчень газети «Вечерние вести», заявляють у Партії регіонів.

«По нашій оперативній інформації, такі посвідчення журналістів газети „Вечерние вести“ будуть поширюватися через обласний штаб БЮТ у Донецьку», — сказала депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко на прес-конференції у п'ятницю.

«Невідомо, для кого призначені ці посвідчення, можливо, для тих же так званих спостерігачів із Грузії», — зазначила вона, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

При цьому Бондаренко припустила, що такої кількості журналістів напевно не можуть собі дозволити навіть "такі гіганти, як американська газета «Вашингтон пост».

Антисемітську газету «Вечерние вести» вважають близькою до БЮТ.

Як відомо, ЦВК ще не вирішила питання про допуск грузинських спостерігачів на президентські вибори в неділю. У якості спостерігачів за виборами бажають зареєструватися понад 2 тисячі представників Грузії.

У Партії регіонів при цьому стверджують, що в Україну з Грузії вже почали прибувати так звані спостерігачі за виборами президента.

Раніше кандидат у президенти Михайло Бродський заявив, що під виглядом спостерігачів за виборами з Грузії в Україну мали прибути бойовики для зриву виборів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-01-2010 17:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100