20.04.2024 03:33 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бютівські боевіки проломили череп охоронцю поліграфкомбінату «Україна». Відео

poligraf1Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відповість за проломлений череп охоронця поліграфкомбінату «Україна» під час захоплення підприємства.

Про це заявив керівник передвиборного штабу Віктора Януковича Микола Азаров на прес-конференції у Дніпропетровську.

«За проломлений череп відповідатиме міністр внутрішніх справ. Це з його попустительства проломили череп охоронцю комбінату. Це його бійці захищали бандитів. Міністр не уникне покарання», — заявив депутат.

За словами Азарова, він у вівторок звернувся до голови СБУ та генпрокурора з вимогою встановити винних і притягти до відповідальності усіх посадових осіб, які надавали незаконні розпорядження.

«Будьте певні, ми доб'ємося притягнення до відповідальності — від адміністративної до кримінальної», — підкреслив він.

На думку Азарова, захоплення поліграфкомбінату пов'язане зі спробою надрукувати зайві виборчі бюлетені, які мали бути вкинуті у скриньки насамперед у південно-західних регіонах, щоб скомпрометувати Партію регіонів та оголосити президентські вибори незаконними.

За його словами, також захоплення поліграфкомбінату «Україна» було репетицією силових дій при організації безладів, коли «незадоволена результатами виборів Тимошенко спробує силовим чином повторити 2004 рік».

Нагадаємо, що 25 січня 2010 року, у Києві був захоплений поліграфічний комбінат «Україна», на якому, зокрема, друкуються бюлетені для другого туру виборів президента. У захопленні брали участь 100-150 осіб. Нападники використовували монтування, молотки і спецзасоби.

«Відбулося захоплення поліграфкомбінату „Україна“, де друкуються виборчі бюлетені» — про це повідомив журналістам нардеп-регіонал Владислав Лук'янов.

За його словами, 25 січня 2010 року о 5:30 невідомі проникли на підприємство, розбивши при цьому двері, вітрину і напавши на охорону підприємства.

«Багато людей були побиті, дещо ми зафіксували на камеру, дещо я відчув особисто на собі. Зараз ці люди ходять по комбінату, не представляються», — заявив депутат.

За словами Лук'янова, вони викликали представників СБУ, щоб захистити підприємство.

Натомість ще один депутат Василь Грицак повідомив, що у захопленні брало участь 300 осіб приватної охоронної компанії «Щит», вони застосували «сльозогінний газ, спецзасоби, дубинки, монтіровкі».

«Вони застосували спецзасоби проти охорони народних депутатів та охорони підприємства, вони побили охорону, декого забрала швидка», — сказав Грицак.

«Очолював цю групу такий собі Хомко, яки претендує на посаду директора. Він намагається зайняти кабінет директора, депутати ПР йому перешкоджають. Загальне керівництво операцією здійснює Володимир Рудик — заступник начальника управління правоохоронних органів Кабміну», — розповів депутат.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 27-01-2010 18:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100