1.05.2024 05:17 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юлія Тимошенко — королева паханів

tymoshenko za gratami156,6% ув'язнених виборців проголосували за Юлію Тимошенко!

80 849 (56,6%) виборців у в'язницях проголосували за кандидата в Президенти, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко, 34 034 (23, 8 %) — за кандидата в Президенти, лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

Про це на прес-конференції повідомив член Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський.

Крім цього, 5 022 виборці у в'язницях проголосували за кандидата в Президенти, лідера партії «Сильна Україна» Сергія ТігіпкА, 3 351 — за кандидата в Президенти, депутата Верховної Ради від фракції НУ-НС Арсенія Яценюка, 1 964 — за кандидата в Президенти, чинного Президента Віктора Ющенка.

При цьому Охендовський не став коментувати ці результати голосування, зазначивши лише, що ці цифри досить показові й виборці самі повинні зробити висновки на їх підставі.

Відповідно до повідомлення організаційно-аналітичного управління Державної кримінально-виконавчої служби, до списків виборців було включено 142,8 тис. ув'язнених.

Проведення виборів забезпечували дільничні виборчі комісії спеціальних виборчих дільниць у складі 3,8 тис. людей.

За дотриманням вимог виборчого законодавства на спеціальних дільничних виборчих комісіях спостерігали 1108 офіційних спостерігачів від кандидатів у Президенти й партій (блоків), а також 47 офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій.

Та нічого нового в цих результатах голосування у тюрмах немає. Тимошенко ще на виборах 2007 перемогла навіть у Єнакієвській колоніі, де сидів Янукович.

Тому постає риторичне питання: чи хтось ще буде півторювати набридлу казку про Бандюковича?

Нагадаємо, 17 січня 2010 року в Україні відбувся перший тур виборів Президента України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-02-2010 21:40 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100