19.04.2024 21:13 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Афера Черновецького: два київських ринки підуть до БЮТівця Губського

rinok&Chern1Продовольчі ринки — Володимирський і Житній — будівлі яких виставили на аукціон , перетворяться на бутіки.

Про це "Сегодня " розповіла член комісії Київради з комунальної власності Олена Антонова.

«Після приватизації селян там не буде, а з'являться дорогі бутіки. Так було з продуктовими магазинами в центрі», — сказала вона.

Водночас голова комісії Володимир Дейнега розповів, що все це робиться нібито в інтересах бютівца Богдана Губського, мовляв, саме він хоче прикупити будівлі ринків.

В оточенні Губського, як відзначає видання, цю інформацію ні підтвердити, ні спростувати.

Тим часом Блок Кличка заявляє, що Володимирський та Житній ринки приватизують за тіньовими схемами і закликає правоохоронні та державні органи негайно відреагувати на дії столичної влади.

За словами заступника голови фракції Наталії Новак, контролюючі органи повинні зупинити  дію рішення Київради про внесення змін до програми приватизації комунального майна.

«На аукціон виставляється не цілий майновий комплекс, вартість якого могла б бути набагато вища, а окремі його приміщення, які сьогодні знаходяться на балансі комунальних ринків, у даному випадку — Володимирського та Житнього. У результаті продажу територіальна громада міста недоотримає значні кошти, які могли б бути використані для вирішення важливих соціальних проблем», — сказала Новак.

За її словами, навіть в умовах кризи ринки залишаються одним із найбільш прибуткових підприємств.

«Позбавивши Володимирський та Житній матеріальної бази, а саме — приміщень, які виставлені на приватизацію, влада створює передумови для  банкрутства та ліквідації цих ринків. Це банальна тіньова схема приватизації майнових комплексів», — сказала Новак.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-02-2010 16:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100