18.04.2024 05:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Шахраї з Національного екзіт-пола знову дуритимуть лохторат

ekzit2010-1Під час другого туру президентських виборів буде проведено п'ять екзит-полів.

Так вони будуть проведені на замовлення телеканалів 1+1, Інтер,  ICTV, «Савік Шустер студії» та Національним Екзит-полом.

На замовлення телеканалів «1+1» та «ТЕТ» екзит-пол здійснить Український інститут соціальних досліджень ім. Олександра Яременка.

Опитування буде проводитися на 400 виборчих дільницях. Всього буде опитано близько 20 тисяч осіб. Статистична похибка вибірки не перевищує 1,6%. Результати опитування буде оприлюднено о 20.00 у «ТСН. Тиждень».

Телеканал «Інтер» замовив соціологічній компанії SOCIS екзит-пол другого туру виборів.

Буде опитано 20 тисяч осіб на 602 точках опитування.

Для телеканалу ICTV дослідження, як і в минулому турі проведе компанія GFK NOP. Результати будуть оприлюднені о 20:00 неділі.

«Савік Шустер студія» проводитиме екзит-пол у другому турі силами соціологічної служби продакшну, яка щотижня відбирає гостей п'ятничної програми «Шустер live». Планують опитати близько 20 тисяч виборців на 350 виборчих дільницях.

Національний екзит-пол, який у першому турі оприлюднив брехливі результати на замовлення бютівця Турчинова, має намір опитати близько 17 тисяч респондентів на 300 виборчих дільницях. До консорціуму входять фонд Демініціативи, КМІС, українських центр економічних та соціологічних досліджень імені Разумкова. Похибка вибірки не перевищить 2,5%, традиційно брешуть соціолохі.

 

Читайте також:

Организаторы сфальсифицированного Национального экзит-пола просят лохов дать еще денег и грозят судами

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-02-2010 15:16 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100