28.04.2024 15:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Внутрішні війська МВС відмовляються виконувати наказ Верховного Головнокомандувача

vv2Внутрішні війська МВС не приступлять в суботу до охорони ЦВК через те, що в розпорядженні президента не вказана точна дата.

Про це заявила прес-секретар Головного управління Внутрішніх військ МВС Світлана Павловська.

«Внутрішні війська не приступлять в суботу до виконання обов'язків з охорони периметра ЦВК відповідно до вимоги президента, оскільки в самому указі немає слова „негайно“ і не вказана дата, коли внутрішні війська повинні заступити на службу», — сказала вона.

За словами прес-секретаря, після оприлюднення відповідного рішення президента, внутрішні війська почали готуватися до забезпечення охорони біля будинку ЦВК, але, як з'ясувалося, в самому тексті документу не зазначено час заступлення на службу.

Павловська підкреслила, що начальник управління держохорони (УДО забезпечує охорону всіх державних будівель, в тому числі, будівлі ЦВК всередині приміщення) прийняв рішення не залучати внутрішні війська до охорони зовнішнього периметра.

«Але ми готові в разі необхідності приступити до цих обов'язків», — додала вона.

Відповідаючи на питання про те, чи можуть внутрішні війська приступити до охорони зовнішнього периметра ЦВК і без указу президента, Павловська сказала, що це можливо при відповідному рішенні начальника УДО. 

Як відомо, раніше президент Віктор Ющенко доручив внутрішнім військам МВС забезпечити охорону зовнішнього периметра ЦВК.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-02-2010 21:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100