24.04.2024 09:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Наша Україна ініціює імпічмент Януковичу за зраду національних інтересів

yanukovich hoz1Президент Віктор Янукович має бути зміщений з посади в порядку імпічменту.

Про це йдеться у заяві партії «Наша Україна», повідомляє її прес-служба.

«З реальних дій нинішньої влади видно чіткій курс на русифікацію і здачу національних інтересів», — йдеться у заяві.

«Русифікується український інформаційний простір, піддаються перегляду досягнення щодо відновлення історичної пам'яті, нищівним ударом по національних інтересах країни стала згода влади на продовження перебування ЧФ РФ в Україні на 25 років», — наголосили у Нашій Україні. 

«Крім того, команда Януковича, очевидно, готується здати росіянам й останні стратегічні ресурси України: авіапром, атомну енергетику та підземні сховища газу», — йдеться у заяві.

У партії підкреслили, що «співвласність з росіянами у цих сферах може означати лише одне — Москва контролюватиме ці стратегічні сфери й вони працюватимуть в її інтересах».

"На жаль, Янукович у Харкові у взаєминах з Москвою перейшов з рівня «стратегічного партнерства» одразу на рівень «стратегічного холопства», — наголошується в заяві.

«Чорний, зрадницький характер харківських домовленостей був навіть омитий людською кров'ю, через яку переступив кортеж Януковича, прямуючи до Харкова. У цій ситуації логічним виглядає і не допуск українських журналістів на підсумкову прес-конференцію Януковича та Медвєдєва у Харкові», — зазначили у Нашій Україні.

«Президент, який порушив норми української Конституції (стаття 17) щодо заборони розміщення на території України іноземних військових баз, має бути зміщений у порядку імпічменту», — наголосили у партії.

«Політичний вихід із нинішньої ситуації може бути один — дострокові парламентські вибори. Краще вирішити дану ситуацію політичними методами і не доводити до масових акцій громадянської непокори», — йдеться у заяві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-04-2010 19:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

  • анонім

    Йому треба поміркувати, щоб після позору в Харкові вцілілим втікти з України.

  • http://mhk.fg Гена

    Аноним, сейчас над этим пусть «миркуют» такие как Ющенко и Тимошенко, а «Йому» не над чем таким «мирковать» не нужно. Да и позора в его действиях далеко не все видят, скорее на оборот.

  • анонім

    вона знищила олігархам схеми легкого збагачення, а вони хочуть повернути їх ціною здачі Української території.

  • Stefan

    Коллаж на вставке для этой заказной ЧМОшной статейки сделан топорно, не стыкуется ни колор ни графика. Юлька поскупилась, а ее спонсоры-ОЛИГАРХИ перестали делать на нее ставку, потому Вона в психиатрической ИСТЕРИКЕ! Не дают денежку Коломойские из Израиля и др подельники, а своих жалко! Вот и лепит НИЗКОПРОБНУЮ ПОЛИТ-ПОРНУХУ!

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100