20.04.2024 16:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Бютівець Денькович назвав ціни продажу місць у партсписках Блоку Юлії Тимошенко

timosh babkiМаєток Юлії Тимошенко під Києвом їй «побудував кримінальний бізнес». Про це заявив депутат від БЮТ Іван Денькович, який на початку червня вийшов з партії «Батьківщина», в інтерв'ю газеті «Експрес».

«До 2006 року ми справді були єдиною силою, натхненною вірою у „світле майбутнє“ країни і партії. А тоді, під час формування списків на вибори до Верховної Ради, відбувся перший серйозний збій», — зазначив він.

«Наше гасло на тих перегонах — „Справедливість є. За неї варто боротися“ — не спрацювало в самій партії. У горішню частину списку потрапили підлабузники, а люди, які справді працювали, — кудись униз», — заявив депутат.

«До речі, ви знаєте, що особняк пiд Києвом, у Кончi-Заспi, який, за її словами, вона (Тимошенко) орендує, насправдi їй побудував кримінальний бізнес? А вона нагородила його представників мандатами», — сказав Денькович.

«А броньований „Мерседес“ купив бiзнесмен iз Днiпропетровська Гарегiн Арутюнов (депутат від БЮТ)», — додав він.

За словами БЮТівця Деньковича, «мандати коштують по-різному — залежно від регіону, конкретної території та апетитів начальника виборчого штабу».

«Скажімо, у Київську міськраду ціна на рівні Верховної — 3 — 4 мільйони доларів. У Київську обласну — 100 — 200 тисяч. У Львівську — 50 — 70 тисяч», — розказав Денькович.

«За мандати у райради платили тільки в деяких районах. Вигідними вважалися ті, що поблизу обласного центру або на кордоні», — зазначив він.

Також депутат розповів, що «найлегше БЮТ було вирішувати питання з призначеннями по вертикалі міністерств».

«Притім цікаво, оскільки за попередньої коаліції частину міністерств очолювали нашоукраїнці, а частину — БЮТівці, то вплив на призначення по цих структурах у регіони були відповідні. Нам годі було потикатися у вертикаль, очолювану ними, а їм у нашу», — заявив Денькович.

«По мільйону доларів щотижня вивозили з міністерства. Це мова про найбідніше міністерство», — додав БЮТівець.

«Так, зрозуміло, частину цих коштів міністри здавали потім як „членські внески“, а багато чого робили вони й такого, чого Юлія Володимирівна не знала. Але якщо вона брала їх на посади, то в будь-якому випадку відповідальна за них», — зазначив він.

 

Читайте также в рубрике «Багатства Тимошенко Юлії» :

Тимошенко в декларации наврала о своих доходах. Журналистское расследование

Про маєток олігарха Юлії Тимошенко

З життя державної еліти: новий маєток родини Юлії Тимошенко

Мэтью Бжезински: Женщина на 11 миллиардов долларов

Началась осада дворца Юлии Тимошенко в Конча-Заспе. Фото

Регіонали хочуть примусити мільярдершу Тимошенко заплатити податки

Если Вас интересует вопрос откуда на самом деле берет деньги Юлия Тимошенко  на свою роскошную жизнь и каждодневные одноразовые шмотки от «Луи Виттон» - тогда Вам обязательно следует прочитать публикации в рубриках «Кримінальне оточення Тимошенко», "Афери Юлії Тимошенко" и «Яценко Антон»:

 
 
 
 
 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-06-2010 11:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100