20.04.2024 14:38 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Група РосУкрЕнерго повернула «борг» Корняковій

Kornakova Tetyana1

Тетяна Корнякова має багато друзів

Сьогодні звільнену заступника генпрокурора Тетяну Корнякову призначили заступником міністра палива та енергетики.

Здавалося би, Корнякова і енергетика, Корнякова і Юрій Бойко – який може бути зв'язок?

Виявляється, може.

Знайшов у архіві лист тоді ще заступника генпрокурора Корнякової трирічної давнини.

Копія не дуже якісна, але зрозуміло, що цим листом було поставлено крапку в підозрах щодо продажу каналу «Інтер» Валерію Хорошковському.

 Kornakova Tetyana doc1

«За результатами проведеної перевірки встановлено, що порушень закону при здійсненні операцій з цінними паперами АТЗТ Українська незалежна ТВ-корпорація» та інших фактів перереєстрації права власності на прості іменні акції телеканалу «Інтер» не встановлено.

За фактом смерті Плужникова прокуратурою Шевченківського району Києва прийнято обгрунтоване рішення про відмову в порушенні кримінальної справи за відсутністю події злочину", – ідеться в листі Корнякової за вересень 2007-го.

Після призначення у липні 2010-го Корнякової заступником до «хрещеного батька» РосУкрЕнерго Юрія Бойка очевидно, що всі взаємні борги повернуто.

 

Блог Сергія Лещенка, Українська правда

 

Від редакції Спротива:

Корнякова дружить не лише з РосУкрЕнерго. Як цитував у себе у блозі Ігор Луценко:
«В Генеральній прокуратурі України на ОЗУ пана Яценка А.В. працює заступник Генерального прокурора України Корнякова Т.В., яка з вересня 2007 року по лютий 2008 року щомісяця одержувала зарплату в 500 тисяч доларів США. А за особливі послуги, наприклад, припинення активної діяльності МВС і ДПА України з викриття даного ОЗУ у вересні-жовтні 2007 року, пані Корнякова отримала 3 мільйони доларів США, змусивши МВС і ДПА України припинити будь-яку роботу з викриття ОЗУ і зловживань у сфері держзакупівель.»

Також відомо що Корнякова зайняла одну сторону у корпоративному конфлікті групи Фокстрот. Це закінчилося для Володимира Шульги фокстротом зі смертю.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-07-2010 19:28 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100