8.09.2024 02:26 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Політична цензура на 5 каналі: заборонено телесюжет про багатомільйонні реконструкції доріг до маєтків Януковича та Клюєва. Відео

yanuk-dlya ludei1Цей сюжет про дороги для Януковича та Азарова, побудовані коштом державного бюджету, так і не вийшов на «5 каналі».

Мені довелося стати випадковим свідком зйомки цієї історії, тому що їздив разом зі знімальною групою «5 каналу» до Конча-Заспи, аби переконатися, де саме закінчується нова дорога – біля будинку Клюєва чи ні.

Повністю змонтований, цей сюжет чимсь не задовольнив керівництво та був відправлений на «смітник».

 

Зрештою журналістка Ольга Кошеленко, яка готувала сюжет в останні дні своєї роботи на «5 каналі», звільнилася. На пропозицію інших журналістів доробити сюжет, якщо керівників каналу щось не влаштовує, вони отримали відмову.

Це — не перший небезпечний сигнал з «5 каналу», який позиціонує себе як останній форпост демократії на українському телебаченні.

Наприкінці минулого тижня намагалися «зачистити» згадку про Литвина у великому сюжеті про справу Гонгадзе.

Литвин завдяки старій дружбі з Порошенком взагалі на особливому рахунку на «5 каналі».

Дійшло до того, що представники спікера можуть потелефонувати журналістам і висловити претензії, чому був поставлений синхрон, де Литвин виглядав якось непереконливо.

Хочеться помилятися, але справжня причина цієї історії з «дорогами Клюєва» – небажання Петра Порошенка або менеджерів каналу зайвий раз псувати йому стосунки з владою.

Задача колись всесильного секретаря Радбезу — втримати владу хоча би у Вінницькій області.

 

Сергій Лещенко, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-09-2010 1:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • http://www.reklama-arsenal.in.ua/ Жаба

    А чо без звуку?

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100