2.05.2024 00:24 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Бердянську «податківці» з вогнепальної зброї розстріляли робітників райагропромзбуту. Є поранені. Відео

Podatkova1У п'ятницю, 25 вересня 2010 року, в Бердянську працівники податкової міліції відкрили стрілянину по працівниках одного з підприємств.

Постріли пролунали на території, що належить «Бердянському райагропромзбуту», куди з обшуком прибула податкова міліція, пише «Репортер Запоріжжя».
 
«Податкова міліція приїхала на підприємство з обшуком. Там стояла відомча охорона підприємства, яка податкову пускати не хотіла», — розповів співрозмовник видання.

Начальник обласного управління охорони здоров'я Наталія Мотовіца розповіла журналістам, що поранені доставлені до 1-ї міськлікарні Бердянська.

«До 1-ї міськлікарні Бердянська з пораненнями доставлені двоє цивільних і один співробітник податкової міліції. Поранення середнього ступеня тяжкості», — сказала Мотовіца.

Працівники «Бердянського райагропромзбуту», які були присутні на місці події, стверджують, що єдиними людьми, які стріляли, були «податківці».

«У п'ятницю, 24 вересня, близько 7.00 ранку на територію, де розміщується група підприємств, увірвалися люди в масках і з пістолетами, а з ними кілька людей у цивільному. Документи не пред'явили. Заблокували прохідну підприємства і офісний будинок. Близько 500 людей не змогли вчасно потрапити на свої робочі місця», — розповіла юрист підприємства Олена Бодасюк.

«Поки озброєні люди в масках блокували вхід, люди в штатському опечатали всі кабінети офісної будівлі і почали проводити виїмку документації», — додала вона.

За словами юриста, як з'ясувалося пізніше, «податківці» прийшли з метою обшуку підприємства «Емікс плюс», яке в даному приміщенні орендує площу в 15 кв.м.

Юрист також спростувала інформацію про те, що була перестрілка з охороною підприємства. За її твердженням, потерпілими є прості робітники.

На відео видно, що представники податкової міліції відкрили вогонь по беззбройних людей.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-09-2010 15:11 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • Александр

    На видео четко виден страх в глазах этих ковбоев в масках и абсолютное отсутствие страха у безоружных людей

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100