25.04.2024 09:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

На Київщині зареєстровано виборчий список від Партії Народний порядок. Аудіо. Документ

proti falsif05-10-2010

На фото: Партія Народний порядок провела мітинг проти фальсифікацій виборів

5 жовтня 2010 року на своєму засіданні Київської обласної виборчої комісії було прийнято рішення про реєстрацію кандидатів у депутати в багатомандатному виборчому окрузі, включених до виборчого списку від Київської обласної організації політичної партії «Партія Народний порядок» з виборів депутатів Київської обласної ради на виборах 31 жовтня 2010 року. Аудіозапис.

Відповідно до Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» копія рішення реєстрацію кандидатів у депутати не пізніше наступного дня після його прийняття має бути видана представнику місцевої організації Партії Народний порядок.

До виборчого списку «Партії Народний порядок» на обласній конференції 27 вересня були включені Вадим Гладчук (редактор опозиційного інтернет-видання Sprotiv.org), Юрій Шеляженко (редактор газети «Правдошукач»), Олексій Сорокін (інтернет-газета ForUm), Валентин Ковальский (журналіст газети «Київська правда»), Олег Чеховский (засновник ГК «Чех»), Дмитро Федоренко (головний редактор ІА rtkorr.com), Юрій Міронов (депутат Дарницької районної у м. Києві) та Інна Шашкова (студентка, Національна Академія статистики, обліку та аудиту). 

Засіданню комісії передувало пікетування адмінстрації президента представниками кількох опозиційних партій з вимогами зупинити безпрецендентну фальсифікацію місцевих виборів в Україні та допустити до участі у виборчому процесі опозиційні політичні партії. 

4 жовтня 2010 року Святогірська міська виборча комісія зареєструвала кандидата на посаду міського голови м.Святогірська (Донецька область) члена «Партії народний порядок» Андрія Кисельова. Він вважає, що в місті можливо зробити життя людей краще, за однієї умови – переобрати діючого мера, який бездарно панує у місті понад 20 років.

«Партія Народний порядок йде на вибори під салоганами – «Владу — народу, бандитам — тюрми!» та «Порядок – це стосується кожного!», бо 31 жовтня 2010 року кожен з нас буде вирішувати, чи в країні залишиться безлад, чи ми оберемо народний порядок без бандитів, що прагнуть фальсифікувати вибори та залишитися при владі назавжди», наголосив у коментарі журналістам голова політичної ради Партії Народний порядок Андрій Древицький.

rishenya pro reestr PNP05-10-2010-1str

 rishenya pro reestr PNP05-10-2010-2str

Ольга Раскіна, Спротив

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-10-2010 13:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100