29.03.2024 17:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Прокурор Вінницької області Шморгун: «Хворобливий» бідося чи мстивий маніяк?

Ось на цьому фото – прокурорський «генерал», державний радник юстиції третього класу Олександр Семенович Шморгун.

 Shmorgun Oleksandr1

 

Bondarenko Oleksandr1 

А на цьому – мало кому відомий (поки що) громадський активіст, керівник офіційно зареєстрованої юридичної особи, громадської організації «Рух прокуратура Вінниці без корупції» (код ЄДРПОУ 37085142), а також один з керівників місцевої вінницької філії всеукраїнської незалежної профспілки «ТРУДЯЩІ» Андрій Бондаренко.

Groisman Dmitro2

А на цьому – Дмитро Гройсман, координатор Вінницької правозахисної групи, один з дуже небагатьох українських правозахисників, які захищають людей, а не підлизують владу, чи рвуть конкурентів за гранти.

Саме завдяки роботі Вінницької правозахисної групи і стало відомо про цю моторошну історію.

За законами логіки, один з цих трьох найближчим часом має зникнути. І якщо О.С.Шморгуну загрожує максимум пенсія, яку він, між іншим і так отримує..., а Дмитра Гройсмана, якщо не посадять за порнуху, то можуть банально вбити, до чого йому не звикати, то ось Андрію Бондаренко влада підготувала зовсім інше «місце зберігання». А саме – так звану «дурку», або, якщо говорити офіційною мовою – «Вінницький обласний психоневрологічний диспансер N1 ім.Ющенка». Зовсім, як в радянські часи... Втім, чи багато змінилося всередині нас самих з епохи совка?

Андрія Бондаренка, який є абсолютно притомною, психічно врівноваженою, але на свою смертельну біду креативною і наполегливою людиною, переслідують вінницькі прокурори – підлеглі пана Шморгуна. Переслідують затято, з очевидною психопатичною маніакальною впертістю. Вони хочуть проголосити Андрія психічно хворим і запроторити його до психлікарні тільки тому, що Бондаренко уже дістав прокуратуру своїми скаргами та розвінчанням судово-прокурорської сваволі.

Нам вдалося прочитати кілька прокурорських листів до психлікарні. У них лікарів, залежних від прокурорських та, на жаль, пов'язаних з ними співучастю в злодіяннях, переконують негайно звертатися до суду з вимогою примусово госпіталізувати Бондаренка до психушки. Після цього цілком закономірно постає питання – які ж такі симптоми хвороби цього соціально-небезпеченого пана Бондаренка?

А ось і вони, симптомчики-2010: уважно почитайте, що терпить папір, на якому прокляті лікарі за наводкою проклятих прокурорських «малюють» суддям подання про запроторення людини в «дурку».

 Bondarenko Oleksandr zakl1

Безсумнівно, якщо ти воюєш з владою в цій країні – ти ідіот, і місце тобі на «дурці»! Принаймні, репресіями проти таких, як Бондаренко, влада хоче це довести.

Але чи притомна вінницька влада?

Виявляється, що не дуже... Андрій Бондаренко провів своє власне розслідування і отримав унікальний документ. Прокурор Вінницької області Шморгун О.С. був свого часу ганебно звільнений – і це загальновідомо – з посади голови Новомиргородського районного суду Кіровоградської області в порядку дисциплінарного провадження. Згідно зі знайденим документом, він заробив цю нечувану санкцію за те, що «в жовтні 1995 року при розгляді кримінальної справи, перебуваючи у хворобливому стані, допустив порушення процесуального права».

 Shmorgun Oleksandr2

Але кілька років наполегливого лікування хворобливого стану – і ти уже можеш стати Прокурором спочатку Луганської, а потім в Вінницької області і використовувати зграю своїх підлеглих, аби кидати в психіатричні лікарні інших – тих, хто знає про тебе правду.

Люди! Усі ці історії про адвоката Монтян, яка кусає мусорів за пальці, не варті навіть хвилини уваги порівняно з тією загрозою, яка висить над простим громадянином України вінничанином Андрієм Бондаренком, якого маніакально переслідують хворобливі бідосі з Вінницької прокуратури.

Деталі – у Дмитра Гройсмана, за телефонами

0672846450, 0632208055

 

 

Тетяна Монтян, Українська правда

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-10-2010 22:34 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100