24.04.2024 11:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Обласна виборча комісія скасувала реєстрацію клону «Батьківщини» на Київщині

vibori falsif1Київська обласна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидатів від фальшивої «Батьківщини» до Київської облради.

Таке рішення ТВК ухвалила на вечірньому засіданні 30 жовтня 2010 року, повідомив голова легітимної Київської обласної партійної організації "ВО «Батьківщина» Костянтин Бондарєв.

«Це рішення ТВК — за день до виборів — свідчить про одне-єдине: влада навмисно роздула конфлікт довкола нашої партії, влаштувала фарс у судах та органах юстиції», — передає слова Бондарєва прес-секретар Київської обласної парторганізації «Батьківщини».

«Через злочинні дії влади справжня „Батьківщина“ фактично усунена від місцевих виборів на Київщині. Попри те, що списки псевдо-»Батьківщини" скасовано, ми все одно не зможемо взяти участь у виборчих перегонах до облради", — заявив Бондарєв.

«Але влада неодмінно за це ще відповість, тому що порушені не лише наші права. В першу чергу, порушені права українських громадян, яких влада свідомо позбавила альтернативи», — впевнений він.

Бондарєв наголосив: «Батьківщина» не визнає результати виборів у Київській області, тому що опозиція не змогла взяти участь у перегонах".

Раніше повідомлялося, що 28 жовтня Окружний адміністративний суд Києва виніс постанову, якою скасував постанови Київської обласної територіальної виборчої комісії про реєстрацію кандидатів у Київську обласну раду від нелегітимної «Батьківщини».

Територіальна виборча комісія мала, у зв'язку з цим рішенням суду, скасувати реєстрацію нелегітимної «Батьківщини».

У суботу заступник глави Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна заявила, що результати виборів у Київську облраду можуть бути визнані недійсними, якщо регіональний тервиборчком не скасує реєстрацію списку «клону» партії «Батьківщина».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-10-2010 12:04 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100