28.03.2024 15:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Донецьку регіонали показують, де ставити галочку

vib_buleten2Партія «Єдиний центр» заявляє про втручання Партії регіонів у процес волевиявлення громадян у Донецьку.

Про це йдеться в повідомленні донецького обласного виборчого штабу партії.

Зокрема, факт втручання кандидатів у депутати від Партії регіонів зафіксований на виборчій дільниці 156 (Київський район Донецька), повідомляє Обком.

«З самого ранку на цій виборчій дільниці члени виборчої комісії спільно з представниками Партії регіонів порушують закон про вибори», — заявив кандидат у депутати Київської райради від «Єдиного центру» Віталій Юрко.

«На даний момент глава комісії, його заступник і секретар, частина членів комісії перебувають у невідомому місці, а в цей час кандидати від Партії регіонів і невідомі люди виконують їхні обов'язки, зокрема, видають бюлетені», — зазначив він.

"Також регіонали забігають у кабінки для голосування з виборцями і показують, де в усіх семи бюлетенях ставити «галочку», — цитує прес-служба.

Прес-служба також повідомляє, що на виборчій дільниці 101 (Калінінський район Донецька) близько 100 невідомих осіб перекрили доступ в приміщення, де відбувається голосування.

«Спостерігачам, довіреним особам кандидатів у депутати від „Єдиного центру“ ці невідомі заборонили вести відеозйомку і не допускають до членів комісії. Співробітники міліції не діють», — йдеться у повідомленні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-10-2010 12:25 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100