19.04.2024 15:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ВО «Свобода» повідомляє про масові порушення закону про вибори на Київщині

vibori-dulya На всіх виборчих дільницях Вишгорода та на 33 дільниці у Броварах відсутня інформація про кандидатів у депутати від усіх політичних сил, повідомляє сайт ВО «Свобода»

Крім того, у Вишгороді на дільниці №08002 не зареєстрували спостерігача від «Свободи», мотивуючи відмову тим, що він запізно прийшов. Разом з тим спостерігач з’явився на дільницю вчасно, за годину до відкриття дільниці.

У селі Демидів Вишгородського району єдина на 2,5 тисячі населення дільниця (№08022) відкрилася лише о 9-10. Це сталося через те, що бюлетені були доставлені на дільницю лише о 5 ранку і члени ДВК чотири години займалися їх проштамповкою.

У Броварах на дільниці №26 були кинуті пляшки із запалювальною сумішшю, які чадили їдким чорним димом і очевидно були призначені для зриву виборчого процесу на дільниці. Співробітники міліції на це не зреагували. Невідомі зникли. Наразі дільниця працює.

У Білій Церкві на №16 дільниці вночі було скрито сейф і проштамповано «вибув» без спостерігачів. Також на цій дільниці виключили члена ДВК від партії «Батьківщина» за відмову підписати пустий бланк.

На № 40 дільниці до людей, які голосують на дому, представники комісії поїхали без супроводу міліції.

На дільниці №52 у Білій Церкві було зафіксовані факти фотографування бюлетенів виборцями, скоріше за все для надання підтвердження про власне волевиявлення.

У Васильківському районі в селі Липовий Скиток на дільниці №07036 були вкрадені 100 бюлетенів. Також на цій дільниці неякісно складені списки виборців — багато відсутніх.

Також у Василькові на виборчому окрузі №22 не завезені бюлетені на дільниці.

В окрузі №21 зафіксований факт агітації за представника Партії регіонів на виборчій дільниці.

У Києво-Святошинсьокому районі в селі Мощун на дільниці №13046 не допускали кандидата у депутати до районної ради Валентина Коваля.

У селі Варівськ Іванківського району місцеві жителі голосують за селищного голову на саморобних бюлетенях власного виробництва.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-10-2010 15:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100