20.04.2024 02:45 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У двох округах вибори до Вінницької обласної ради під загрозою зриву

skrinka2Голова Вінницької ОДА Микола Джига на виборчій дільниці №28065 по округу №20 у місті Вінниця попри закон агітує у день виборів. За повідомленням vinnitsa.info на запитання про вибір кандидатів у Вінницьку міську раду він відповів, що голосуватиме за «совість».

Відомо, що нинішній міський голова Вінниці Володимир Гройсман та кандидати «його команди» йдуть у міську раду від партії «Совість України». І хоча «губернатор» Вінниччини не вказав повну назву партії міського голови, але через те, що Вінниця була рясно завішана рекламою згаданої партії, голосувати за «Совість» для вінничан означає голосувати саме за згадану політичну силу.

Водночас вибори до Вінницької обласної ради по одномандатним мажоритарним округам №45 та №46 у Хмельницькому районі на Вінниччині під загрозою зриву. Про це повідомляє заступник голови Хмельницької районної виборчої комісії, член ВО «Свобода» Раїса Марійчак. За її словами, частина дільничних виборчих комісій на Хмельниччині не отримала виборчих бюлетенів по вказаним округам. Бюлетені, які отримали ДВК належали не до їхнього виборчого округу. Їх забрали. А довезти нові бюлетені у день виборів уже неможливо. Найкритичніша ситуація зафіксована на дільницях у селах Широка Гребля, Кропивна та Крижанівка.

Обласна територіальна виборча комісія оприлюднила постанову про відмову балотуватись кандидата у депутати до обласної ради по територіальному виборчому округу № 55 (м.Вінниця, Ленінський район) від «ВО «Батьківщина» Наталії Солейко. Натомість сама кандидат була здивована цією постановою, тому що запевняє, що жодної заяви про відмову балотуватись вона не писала. Як повідомили представники ТВК Наталії Солейко, що її заява датована 13 жовтня, проте сам документ їй не пред’явили.

«На моє прохання показати мені мою заяву, мені відповіли, що заяви реєструються виключно в електронному вигляді, що мене, відверто кажучи здивувало. До того ж, мені ту заяву так і не показали», — зазначила Наталія Солейко.

Жмеринська міська територіальна виборча комісія попри закон про вибори прийняла постанову про те, що журналісти, які не зареєстровані у ній, не мають право бути допушеними на виборчі дільниці міста. Одночасно, вони відмовляються реєструвати журналіста газети «Свобода» та не надають письмову, обгрунтовану відмову.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 31-10-2010 16:18 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100