20.04.2024 02:34 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

В Ірпені ТВК зачинилася зсередини, малюючи результат для януковичей

buduemo pahanat1Ірпінська міська виборча комісія зачинилася зсередини й проводить закрите засідання, що не дозволяється виборчим законодавством, повідомляє Майдан.

У комісії старанно малюють результат вкрай непопулярному в місті екс-меру часів Леоніда Кучми Володимиру Скаржинському, якого підтримала Партія регіонів, не афішуючи це офіційно, але заявляючи про це прямо в розмовах. Була влаштована масштабна купівля голосів, однак і вона не зможе допомогти колишньому міському голові, оскільки в місті досить важко знайти того, хто безкоштовно віддав йому голос (ще у 2006-му, будучи мером, В. Скаржинський посів лише 4 місце з великим відставанням від лідерів). Тому залишається єдиний спосіб — фальсифікація, бо голоси у масових масштабах купували на цих виборах не лише регіони.

Брутальне порушення закону вже дає свої результати. Окрім «перемоги» В. Скаржинського з відривом у 20 голосів на одній з великих дільниць в селищі Коцюбинське, де за даними екзит-полу за нього ніхто не проголосував, а перше місце посіла М. Свистович з трикратним відривом від найближчого переслідувача, на дільниці №6 ТВК виявила в якості «переможця» малошанованого у місті регіонала Андрія Гачкова, який також навряд чи зможе похвалитися великою кількістю безкоштовними виборцями (екзит-пол показав тут перемогу кандидата від «Батьківщини» Юрія Романенка).

Наразі кандидати й виборці очікують нових сюрпризів і кажуть, що в цій ситуації сподіватися на вибори безглуздо, і що цю владу доведеться скидати революційним шляхом.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 1-11-2010 23:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100