26.04.2024 14:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Харківському виборчкомі згорів комп’ютер з результатами голосування

zgoriv komp1У Харкові при укладанні бюлетенів на дільницях бюлетені з позначкою «За Авакова» підкладають у пачки з бюлетенями «Проти всіх».

Про це розповів представник штабу Арсена Авакова Андрій Жорник з посиланням на слова спостерігачів:"для перевірки інформації представниками штабу «Батьківщини» було обрано 415 дільницю, розташовану в будівлі школи №141. Серед 90 бюлетенів у пачці «Проти всіх» БЮТівці знайшли 7 бюлетенів, в яких стояла позначка «За Авакова», — розповів він.

Водночас, у Харківській міській виборчій комісії 2 жовтня 2010 року згорів комп'ютер з результатами голосування.

Про це повідомляє МГ «Объектив».

Знищено інформацію за останні три з половиною години. Члени комісії кажуть: доти, поки дані не відновлять, ніяких новин про результати голосування харків'ян не буде.

Як відомо, дані про підсумки підрахунку бюлетенів не оновлювалися з 14.00. Тим часом голова ХОДА Михайло Добкін вже оголосив Геннадія Кернеса переможцем виборів мера.

Що ж має статися з комп'ютером, щоб він згорів? Хоча враховуючи, яка інформація була на цьому комп'ютері не важко робити якісь припущення.

Невже режим Януковича не придумав нічого кращого, як спалити електронні дані? Чи не хватило грошей всіх підкупити, чи бюлетенів замало надрукували, що рішилися на таке?

Хоча за офіційною версією це буде мабуть природня аномалія. Харківяни, у Вас там часом грози із блискавками немає?

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-11-2010 11:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100