16.04.2024 20:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Під стінами Ради 18 листопада знову зібралися тисячі підприємців

pidpr miting 16-11-2010-3018 листопада 2010 року під стінами Верховної ради знову зібрався багаточисельний мітинг представників малого та середнього бізнесу, які протестують проти прийняття Податкового кодексу у другому читанні.

Учасники мітингу з'їхались з усіх регіонів України, про що свідчать надписи на плакатах, які тримають у руках мітингувальники. Кількість людей під будівлею ВР становить близько 3 тисяч.

Проїзд по вулиці Грушевського вільний. Правопорядок на вулиці охороняє кілька сотень співробітників правоохоронних органів, які розташувалися у Маріїнському парку та на площі, де відбувається мітинг.

Як повідомлялося, 16 листопада українські підприємці почали масові акції протесту проти ухвалення Податкового кодексу. Зокрема, у Києві зібралося не менше 30 тисяч мітингувальників.

Обурені підприємці закидали Верховну раду туалетним папером і помідорами та звернулися до президента Віктора Януковича з вимогою не ухвалювати документ. Втім, зупинити розгляд документу їм не вдалося.

Глава уряду Микола Азаров висловив своє задоволення з приводу мітингів і заявив, що акції протесту свідчать про наявність в Україні демократії.

Водночас, у партії регіонів заявляли, що Віктор Янукович накладе вето на Податковий кодекс, якщо не буде знайдений компромісний варіант, що влаштовує як підприємців, так і Кабмін.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-11-2010 10:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100