19.04.2024 04:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Воїни АТО пікетували Львівську ОДА: вимагали скасувати незаконну монетизацію пільг. Відео

 

У вівторок, 29 травня 2018 року, будівлю Львівської ОДА прийшли пікетувати учасники АТО.

Про це повідомляє 40ka.info.

Українські захисники, які на Сході нашої країни притистояли збройній інтервенції з боку Росії, виступають проти скасування безкоштовного проїзду для них в обласних автобусах через запровадження монетизації пільг за проїзд.

До учасників пікету вийшов керівник Львівської області Олег Синютка, який запевнив військових, що ніхто з перевізників не братиме гроші за проїзд з учасників АТО. Натомість, люди стверджували, що водії деяких обласних маршрутів вже відмовляються перевозити їх безкоштовно, тож воїни вимагали від обласного керівництва вплинути на цю ситуацію.

Детальніше про сьогоднішні події під ЛОДА дивіться у відеосюжеті.

З 1-го червня згідно із постановою уряду Гройсмана №197 органи місцевого самоврядування зобов’язані прийняти рішення про монетизацію пільг за транспортні послуги. Це означає, що з першого дня літа усі без винятку пасажири у маршрутках України змушені платити. В тому числі – учасники АТО.

Є також розпорядження Львівської обласної державної адміністрації, згідно з якою розмір місячної компенсації на одного пільговика для оплати за проїзд у громадському автомобільному транспорті становить 135 гривень.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-05-2018 19:29 | Кількість переглядів 13445 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100