25.04.2024 11:49 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Підприємці колонами вирушать на Банкову до адміністрації президента об 11:00

miting proti pidv nalogov1Колони підприємців, які проводять акцію протесту на Майдані Незалежності, вирушають по вул. Інститутській у напрямку Адміністрації Президента об 11:00.

Про це повідомив один з організаторів Павло Нусс під час виступу з трибуни на Майдані Незалежності: “Ми організовано, починаючи з цієї частини (показує рукою на праву сторону Майдану) будемо рухатися по вул. Інститутській до вул. Банкової. Друзі, не реагуйте на провокації. Якщо ви побачите когось, хто намагається порушувати громадський порядок, знайте, це не наша людина. Затримайте її і передавайте до правоохоронних органів”, — наголосив Нусс.

Він також повідомив, що до нього підійшов працівник міліції, який зазначив, що сьогодні правоохоронці не заважатимуть проведенню мітингу підприємців.

Окрім цього, Павло Нусс закликав підприємців надсилати своїм друзям та родичам запрошення приєднатися до акції.

До участі у акції протесту постійно долучаються нові люди з боку вул. Хрещатик. Разом із тим Нусс повідомив, що наразі надійшла інформація про те, що автобуси з підприємцями з Кіровограда були зупинені працівниками міліції на під'їзді до столиці. У водіїв автобусів відібрали документи.

22 листопада 2010 року організатори Майдану підприємців організували відео трансляцію мітингу протесту.

Дивитися пряму трансляцію можна за цим посиланням:

http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-11-2010 10:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100