20.04.2024 00:53 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Намети на Майдані Незалежності перейменували в приймальні депутатів

nameti 22-11-2010-3На наметах протестувальників на Майдані Незалежності 23 листопада 2010 року встановлено таблички «Приймальна народного депутата», щоб запобігти їх знесенню.

Наметові громадські приймальні належать депутатам Михайлові Волинцю, Юрію Гримчаку, Остапу Семераку та Андрію Павловському.

Як відомо, відповідно до чинного законодавства ніхто не може пошкодити чи знищити майно, котре належить народному депутату.

22 листопада, вранці на Майдані Незалежності у Києві підприємці розпочали акцію протесту проти набуття чинності Податкового кодексу, прийнятого Верховною Радою минулого тижня. Активісти вимагають, щоб Президент застосував вето до цього закону.

Того ж дня Окружний адміністративний суд Києва за позовом КМДА заборонив проведення масових заходів 22-26 листопада у центрі Києва. Як пояснили в мерії, таке рішення прийнято «у зв'язку з візитами іноземних делегацій з 21 до 24 листопада 2010 року...».

Однак підприємці заявили, що не мають наміру виконувати рішення суду і залишати Майдан Незалежності до ветування Податкового кодексу президентом України.

 

Читайте також:

Народні депутати вночі чергуватимуть на Майдані. Фоторепортаж

Режим Януковича намерен демонтировать палаточный городок на Майдане

В’ячеслав Кириленко: Рішення суду про заборону акцій підприємців — антиконституційне

Пряма трансляція Майдану підприємців. Відео

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 23-11-2010 14:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100